Tacir İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilere göre geliştirmek, Öğrenciye Atatürk İlke ve İnkilaplarına T.C.Anayasasına ve Türk demokrasi ilke ve yöntemlerine uygun,haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak, Öğrenciye, kişisel toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak, Öğrencinin meslek ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini kolaylaştırmak.

Misyon: Bizler; idareci,öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 08:50 - 14:30
Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tacirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Tacir Mah. İznik/Bursa

Yerleşim Yeri - Köy / Mahalle

Adres - Tacir Mah. İznik/Bursa

Ulaşım Köy Minübüsleri sürekli çalıştığından dolayı ilçeye ulaşım problemi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 90 Km. İlçe Merkezine Uzaklık 14 Km.